Estratègia i comunicació digital amb Konfyans

Legal

Us donem la benvinguda al nostre lloc web i us agraïm el vostre interès a llegir les condicions legals del nostre lloc web. Som conscients que aquest tema pot no ser el vostre preferit, però és important que conegueu tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i la nostra empresa, com a responsable d’aquest lloc web. Com a usuari, és important que conegueu aquests termes abans de continuar la vostra navegació.

Som l’empresa KONFYANS com a responsable d’aquest lloc web, ens comprometem a processar la informació dels nostres usuaris amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals.

Aquest lloc web, per tant, compleix rigorosament amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació, s’exposen les dades identificatives de KONFYANS:

EL PROPIETARI DEL LLOC WEB, en compliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, us informa que:

 1. Informació legal de l’empresa

 

 • Denominació social: KONFYANS
 • NIF/CIF: B45478272G
 • Direcció fiscal: Calle Torrent Fondo, 10 08224 Terrassa – BARCELONA
 • Telèfon: 606 07 54 22
 • Correu electrònic: joankonfyans@gmail.com

 

 1. Propietat intel·lectual i industrial

 

El contingut d’aquest lloc web, incloent-hi a títol enunciatiu però no limitatiu, textos, imatges, gràfics, codis font, botons, programes d’ordinador i altres continguts audiovisuals o sonors, així com la seva estructura i disseny, són propietat de KONFYANS o de tercers, sense que pugui entendre’s que s’atribueixi a l’usuari cap dret d’explotació sobre els mateixos més enllà del que és estricatament necessari per al correcte ús del lloc web.

La reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització de KONFYANS, dels continguts d’aquest lloc web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per la legislació vigent.

 

 1. Política de privacitat i protecció de dades personals

 

KONFYANS compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i informa als usuaris de la seva pàgina web que les dades personals que són recollides a través del lloc web seran tractades de manera confidencial i se’n farà ús per a les finalitats que s’indiquin en cada cas. Per obtenir més informació, podeu consultar la nostra política de privacitat (enllaç a la política de privacitat).

 

 1. Enllaços a altres pàgines web

 

KONFYANS no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declina qualsevol responsabilitat pel que fa a informació que estigui fora d’aquest lloc web.

 

 1. Limitació de responsabilitat

 

KONFYANS no es fa responsable dels errors o omissions que puguin existir en el contingut d’aquest lloc web o d’altres continguts als quals es pugui accedir a través d’aquest. Tampoc es fa responsable dels possibles danys derivats de la utilització d’aquest lloc web, ni de qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi proporciona.

 

 1. Llei aplicable i jurisdicció

 

Les relacions establertes entre KONFYANS i l’Usuari es regiran per la legislació espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

En cas que qualsevol clàusula d’aquestes Condicions Generals sigui declarada nul·la, les altres clàusules continuaran en vigor i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat d’aquestes Condicions Generals. KONFYANS podrà no exercir algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos llevat que expressament es reconegui per part de KONFYANS.