Estratègia i comunicació digital amb Konfyans
Digitalitza el teu negoci ara amb Konfyans

Digitalitza el teu negoci
amb ajudes per a pimes

Programa Kit Digital

100% subvencionat
fins a 12.000€

100% subvencionat fins a 12.000€

El Kit Digital amb Konfyans

Què és el Programa Kit Digital?

El programa  KIT DIGITAL es una nueva ayuda pública dirigida a la digitalización de empresas. El principal objetivo del programa es implantar soluciones digitales que ayuden a las empresas a alcanzar un nivel de madurez digital, imprescindible para cualquier tipo de negocio.

A qui va dirigit?

El programa està dirigit a petites empreses, microempreses i treballadors/es autònoms que pertanyin a qualsevol categoría de negocio o sector.
Procedent de fons europeus, el programa KIT DIGITAL és una nova iniciativa del Ministeri d’Afers Tecnològics i Transformació Digital.

Una oportunitat única per digitalitzar el teu negoci a cost 0.

Solucions del KIT DIGITAL que t'oferim a Konfyans

Kit Digital

LLOC WEB Y PRESÈNCIA A INTERNET

SOLUCIÓ: Pàgina web corporativa

LA TEVA WEB LLESTA EN 90 DIES
+ 1 ANY DE MANTENIMENT

· Domini: Inclou el registre del domini del teu lloc web durant dotze mesos. La titularitat del domini serà totalment teva.

· Allotjament: Allotjament de la pàgina web durant dotze mesos.

· Disseny de la pàgina web: com a part del servei tindràs l’estructura de la pàgina web, amb un mínim de 3 apartats.

(Se consideren pàgines o apartats d’una pàgina web, elements com: pàgina d’inici (Landing Page), presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes, dades de contacte, mapa del lloc (sitemap), etc.)

· Web responsive: el teu lloc web s’adaptarà perfectament a qualsevol tipus de dispositiu.

· Accessibilitat: el disseny del teu lloc web complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

· Posicionament bàsic a internet: la informació de la teva pime serà indexable pels principals motors de cerca (On-Page).

· Autogestionable: disposaràs també d’una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts del teu lloc web sense necessitat d’ajuda.

· Optimització de la presència a cercadors (SEO bàsic): Anàlisi de paraules clau, SEO On-Page de 2 pàgines o apartats, indexació i jerarquització del contingut.

A partir de 1.200 €

* El preu pot variar en funció de les característiques del lloc web y del segment al que pertanyi el teu negoci.

Kit Digital

COMERÇ ELECTRÒNIC

SOLUCIÓ: Botiga online personalitzada

LA TEVA BOTIGA LLESTA EN 90 DIES
+ 1 ANY DE MANTENIMENT

· Creació de la botiga en línia o E-Commerce i alta del catàleg de productes: tindràs a la teva disposició un catàleg a la teva botiga en línia, on estaran disponibles els teus productes, mitjançant la seva alta, importació o càrrega. La solució inclou la càrrega d’almenys 100 referències dels teus productes, llevat que no en disposis d’aquest nombre, en què podrà ser menor.

· Mètodes de pagament: Configuració i integració dels mètodes de pagament a la teva botiga en línia.

· Disseny Responsive: la teva E-Commerce es podrà utilitzar en tot tipus de dispositius.

· Accessibilitat: el disseny de la teva botiga en línia complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1.

· Posicionament bàsic a internet: la teva botiga en línia serà indexable pels principals motors de cerca (On-Page).

· Autogestionable: comptaràs també amb una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts de la teva web sense necessitat d’ajuda.

· Formes d’enviament: tindràs configurats i integrats els mètodes d’enviament digital i físic dels productes de la teva botiga en línia.

A partir de 1.600 €

* El preu pot variar en funció de les característiques del lloc web y del segment al que pertanyi el teu negoci.

Konfyans està adherit al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital. La financiació de les ajudes es fa amb fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya, finançat pel Pla europeu Next Generation EU.

Sol.licita la teva subvenció

Deixa'ns les teves dades
per a començar a treballar plegats

Aprofita ara aquest programa i digitalitza el teu negoci si encara no ho has fet, o donar un salt de qualitat que et permeti guanyar presència i credibilitat al teu sector.

Si ets una pime o autònom/a, és el moment de fer créixer el teu negoci i nosaltres volem ajudar-te. A Konfyans volem ser el teu agent digitalitzador i ajudar-te a donar un pas més cap als teus objectius.

Treballem plegats?